Profil

Om os

Arkitekt Tegnestuen Fjordlyst ApS er beliggende i Stauning tæt ved Ringkøbing Fjord. Arkitektfirmaet blev etableret i 2005, og har igennem årene udført en række forskellige projekter for private, erhvervs- virksomheder, menighedsråd samt offentlige bygherrer og har derfor et indgående kendskab til forskellige byggeopgaver.

Overblik over projektet før opstart

Tegnestuen Fjordlyst tilbyder en bred erfaring, hvor vi gør dit byggeprojekt overskueligt med hensyn til valg af løsning, samt økonomi således, at du som bygherre har overblik over projektet før opstart.

Dialogbaseret tilgang

En forudsætning for et godt projekt tilpasset bygherrens ønsker, er et godt samarbejde mellem bygherre og arkitekt, hvilket vi altid lægger stort vægt på.

Vores erfaring

Med vores erfaring tilbyder vi optimale løsninger til byggestil, funktionalitet samt energirigtigt byggeri således, at der sikres harmoniske sammenhænge mellem facadeudtryk, indretning, lysindfald samt i forhold til det område hvor der bygges.

Myndigheder

Tegnestuen Fjordlyst har et godt samarbejde med myndigheder, som ved komplicerede sager inddrages tidlig i processen, for afklaring af eventuelle forhindringer. En sådan dialogbaseret tilgang vil ofte føre til en kortere sagsbehandlingstid.

Rådgiveraftale

Typisk gennemføres en opgave fra ide til færdigt projekt, eller hvis kunde har et ønske til hvilke håndværker der skal forestå byggeriet kan aftalen tilpasses uden f.eks. afholdelse af licitation mv.

Kontakt

Har I brug for en stabil og kompetent tegnestue – Så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt.