Overblik over projektet før opstart

Tegnestuen Fjordlyst tilbyder en bred erfaring, hvor vi gør dit byggeprojekt overskueligt med hensyn til valg af løsning, samt økonomi således, at du som bygherre har overblik over projektet før opstart. En forudsætning for et godt projekt tilpasset bygherrens ønsker, er et godt samarbejde mellem bygherre og arkitekt, hvilket vi altid lægger stort vægt på.

Med vores erfaring tilbyder vi optimale løsninger til byggestil, funktionalitet samt energirigtigt byggeri således, at der sikres harmoniske sammenhænge mellem facadeudtryk, indretning, lysindfald samt i forhold til det område hvor der bygges i.

Dialogbaseret tilgang

Tegnestuen Fjordlyst har et godt samarbejde med myndighederne, som ved komplicerede sager inddrages tidligt i processen, for afklaring af eventuelle forhindringer. En sådan dialogbaseret tilgang vil ofte føre til en kortere sagsbehandlingstid.

Alt efter ønsker og aftale tilbydes projekttegninger for byggetilladelse, arbejdstegninger, tilbudsmateriale til håndværker, tilsyn og økonomistyring med aflevering af nøglefærdigt projekt.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Tegnestuen Fjordlyst er naturligvis interesseret i at give vores bud på, hvorledes en opgave kan løses. Du er således altid velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende møde med Dine ønsker og behov.

Vi kan desuden give et overslag eller fast pris på opgavens løsning.